Bestelgemak

Vanuit huis, kantoor of onderweg: bestel je brievenbus pakketje met gemak. Voor iedereen is er wel een leuke giftbox te vinden op onze website. En wil je een grote order afnemen met een BTW bon of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij houden van korte lijntjes en kunnen snel schakelen om te zorgen dat jouw brievenbus cadeautjes echt een succes worden. Ooh ja: wist je dat we de kaartjes met de hand schrijven? Zo wordt ieder pakketje heel persoonlijk! Dus wil je tips, advies of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

shop1
shop2

We zijn live!

De wereld stond even stil in 2020. Ook voor ons. Al jarenlang werken we met veel plezier in onze winkel (De Voorkamer in Grave). Op het moment dat we in een volledige lockdown terecht kwamen wisten wij (Remco en Suzanne) het meteen: het roer moet om. Na vele brainstorm avondjes kwamen we er eigenlijk niet uit. Totdat onze neefjes en nichtjes ons tekeningen en kleine zelfgemaakte cadeautjes via de post verstuurden. Wat een verrassing! Zo ontstond het idee van Brievenbus Pakketjes. Een verjaardagspakketje, een beterschapswens of een gelukswens via de briefpost versturen kan je enorm opfleuren. Zeker in de tijd dat je elkaar even wat minder kan zien. We hebben de giftboxen zelf samengesteld met veelal ecologische, biologische en Fairtrade producten. We werken graag samen met lokale ondernemers en de assemblage van vele eindproducten worden verzorgd door de medewerkers van de sociale werkvoorziening. Zo proberen we aan alle kanten een steentje bij te dragen aan de maatschappij en het milieu. Maar het mooiste is toch om de geadresseerde een glimlach op zijn gezicht te bezorgen. Kijk dus snel rond op onze website en laat je inspireren!

Hiep hiep hoera!

Iedereen viert graag een feestje, wij ook! Soms heb je het net even te druk om een bezoekje te brengen en dan is het toch fijn om te laten weten dat je aan het feestvarken denkt. Een bloemetje is leuk. Een kaartje of ballon met de post versturen, daar is ook niks mis mee. Een cadeautje versturen wat precies door de brievenbus past is een echte verrassing, want die zie je niet aankomen. Een kleinigheidje op je deurmat van je collega, vriend(in) of familielid die er graag bij wilde zijn en toch even aan je laat weten dat hij/zij aan je denkt. Daar wordt ieder feestje, groot of klein, een heel stuk vrolijker van!

shop3