Mismatched

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring, zodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. En wij hebben ze nu in ons assortiment zodat je de leukste Brievenbus Pakketjes kan versturen!

shop1
shop2

Cherry Blossom

Het is lente! De kersenbloesem staat in bloei en we hebben zin om er op uit te trekken. Ook hebben we niet stil gezeten en zijn onze Brievenbus Pakketjes uitgebreid met de knettergekke mismatched sokken van Many Mornings. Met de leukste thema's kun je nu een passende giftset vinden voor je vriend(in), vader/moeder, collega of de buren. Hou onze webhop in de gaten: iedere week worden er nieuwe items toegevoegd!

Paasbest cadeautje

Speel jij dit jaar voor paashaas? Dat kan! We hebben een gezellig Brievenbus Pakketje in ons assortiment met lekkere chocolade paaseitjes en heerlijk geurende paasthee. Een verrassing om naar je beste maatje te sturen... of anoniem naar je secret lover. Deze lente wordt extra gezellig met de leukste en betaalbare cadeautjes die je besteld op www.brievenbus-pakketjes.nl

shop3

Net op tijd

Rennen, vliegen, springen en weer opstaan... en te laat: winkel dicht. Dan zijn wij er voor je! Een last-minute Brievenbus Pakketje bestel je met gemak online. Vanuit de trein, op je werk of thuis op de bank. Gemakkelijk en het scheelt ook veel tijd. Zo kun jij nog even doorgaan waar je mee bezig was en toch laten weten dat je aan iemand denkt. En het persoonlijke kaartje? Die schrijven wij voor je.

shop1
shop2

Iets kleins met grote betekenis

Als je vindt dat iemand een cadeau verdiend heeft, is het fijn om diegene een leuk en persoonlijk cadeau te geven. Maar wat voor iets kun je geven wat persoonlijk én handig of nuttig is? Op het internet vind je door de bomen het bos niet meer. Dat is precies waarom wij voor jou een selectie hebben gemaakt van betaalbare Brievenbus Pakketjes die altijd van pas komen. Een kleinigheidje dat jij speciaal voor iemand hebt uitgezocht en voorzien is van een persoonlijke kaart, dat zijn de presentjes met een grote betekenis.

Kerstpakketjes

Als je werknemers het verdienen, geef ze dan een kerstpakket dit jaar. Ze zullen je enorm dankbaar zijn en daar doe je het voor. Wij denken graag met je mee en voor ieder budget kunnen wij een mooi gepersonaliseerd kerstpakket maken. Laat het Brievenbus Pakketje direct naar je werknemer versturen of laat het bezorgen bij je bedrijf. Vooraf maken we een vrijblijvende offerte zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

shop3

Bestelgemak

Vanuit huis, kantoor of onderweg: bestel je brievenbus pakketje met gemak. Voor iedereen is er wel een leuke giftbox te vinden op onze website. En wil je een grote order afnemen met een BTW bon of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij houden van korte lijntjes en kunnen snel schakelen om te zorgen dat jouw brievenbus cadeautjes echt een succes worden. Ooh ja: wist je dat we de kaartjes met de hand schrijven? Zo wordt ieder pakketje heel persoonlijk! Dus wil je tips, advies of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

shop1
shop2

We zijn live!

De wereld stond even stil in 2020. Ook voor ons. Al jarenlang werken we met veel plezier in onze winkel (De Voorkamer in Grave). Op het moment dat we in een volledige lockdown terecht kwamen wisten wij (Remco en Suzanne) het meteen: het roer moet om. Na vele brainstorm avondjes kwamen we er eigenlijk niet uit. Totdat onze neefjes en nichtjes ons tekeningen en kleine zelfgemaakte cadeautjes via de post verstuurden. Wat een verrassing! Zo ontstond het idee van Brievenbus Pakketjes. Een verjaardagspakketje, een beterschapswens of een gelukswens via de briefpost versturen kan je enorm opfleuren. Zeker in de tijd dat je elkaar even wat minder kan zien. We hebben de giftboxen zelf samengesteld met veelal ecologische, biologische en Fairtrade producten. We werken graag samen met lokale ondernemers en de assemblage van vele eindproducten worden verzorgd door de medewerkers van de sociale werkvoorziening. Zo proberen we aan alle kanten een steentje bij te dragen aan de maatschappij en het milieu. Maar het mooiste is toch om de geadresseerde een glimlach op zijn gezicht te bezorgen. Kijk dus snel rond op onze website en laat je inspireren!

Hiep hiep hoera!

Iedereen viert graag een feestje, wij ook! Soms heb je het net even te druk om een bezoekje te brengen en dan is het toch fijn om te laten weten dat je aan het feestvarken denkt. Een bloemetje is leuk. Een kaartje of ballon met de post versturen, daar is ook niks mis mee. Een cadeautje versturen wat precies door de brievenbus past is een echte verrassing, want die zie je niet aankomen. Een kleinigheidje op je deurmat van je collega, vriend(in) of familielid die er graag bij wilde zijn en toch even aan je laat weten dat hij/zij aan je denkt. Daar wordt ieder feestje, groot of klein, een heel stuk vrolijker van!

shop3