CONTACT / VERZENDTIJD

Voor zakelijke orders, neem contact met ons op per mail/telefoon. Zakelijke orders worden verzonden in overleg.

Wij denken graag met je mee om een pakketje samen te stellen dat precies bij jouw wensen en budget past.

Brievenbus Pakketjes
Garnizoenstraat 6
5363 VX Velp

Klik hier voor een routebeschrijving
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoonnummer: +31 (0)6 2090 1323

Vragen/opmerkingen of andere wensen?
Bel ons, stuur een whatsapp of mail ons.

Verzendtijd
Er geldt een verzendtijd van 1-3 werkdagen. Onderstaand bestelschema kan worden aangehouden:*

Maandag voor 12.00 uur - Dinsdag
Dinsdag voor 12.00 uur - Woensdag
Woensdag voor 12.00 uur - Donderdag
Donderdag voor 12.00 uur - Vrijdag
Vrijdag voor 12.00 uur - Zaterdag
Zaterdag - Maandag/Dinsdag
Zondag - Dinsdag

*Let op, dit is een indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Brievenbus Pakketjes is afhankelijk van verschillende leveranciers en/of pakketdiensten. De levertijden zijn indicatief. Ondanks het feit dat wij deze indicatie zo zorgvuldig mogelijk bijhouden kan het incidenteel voorkomen dat deze indicatie afwijkt van de werkelijkheid. Er kunnen nadrukkelijk géén rechten aan worden ontleend. Mocht er door omstandigheden een andere levertijd van toepassing zijn, dan word je hierover automatisch van op de hoogte gehouden.

Er zal altijd getracht worden door de postbezorger om een Brievenbus Pakketje door de brievenbus af te leveren. Mocht dit niet mogelijk zijn door bijvoorbeeld afwijkende afmeting van de brievenbusgleuf, een overvolle brievenbus of een andere reden, dan zal de bezorger aanbellen om het pakje te overhandigen. Indien dit niet mogelijk was zal hij/zij pakje bij de buren afleveren. Is dit ook niet mogelijk om welke reden dan ook, dan zal de bezorger het pakketje bij het servicepunt van de bezorgdienst afleveren. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld per e-mail door de postbezorger zodat je de ontvanger op de hoogte kan brengen. Zo kan jij laten weten dat hij/zij zijn verrassing kan ophalen. Wij zijn afhangelijk van de bezorgende partij, er kunnen geen rechten aan worden ontleend aan deze manier van bezorging.

Brievenbus Pakketjes naar het buitenland worden verzonden als Pakketdienst naar het opgegeven adres. Mocht het niet mogelijk zijn om het pakket te bezorgen op het opgegeven adres, zal de bezorger het pakketje bij een servicepunt van de bezorgdienst afleveren. Het is mogelijk dat de geadresseerde de leveringsvoorkeuren van zijn adres heeft aangepast en de duurzame keuze gemaakt om alle pakjes voor zijn adres rechtstreeks naar een afhaalpunt te laten sturen. Deze voorkeur van de geadresseerde kunnen wij niet inzien en achteraf ook niet aanpassen. Je wordt op de hoogte gebracht per mail waar de bezorgende partij het pakket aflevert, zo kan jij de ontvanger laten weten waar hij/zij zijn verrassing kan ophalen. Wij zijn afhangelijk van de bezorgende partij, er kunnen geen rechten aan worden ontleend aan deze manier van bezorging.

 

Verzendkosten
Wij verzenden doorgaans via DHL.

Brievenbus Pakketje NL vanaf €3,95 incl. BTW
Pakketdienst naar Belgie vanaf € 11,00 incl BTW
Pakketdienst naar Duitsland vanaf € 11,00 incl BTW

Verzenden naar Buitenland anders dan NL/BE/DE is mogelijk in overleg

Uitzonderingen bezorg/verzendtijd
Op officiële feestdagen bezorgen/verzenden we niet. Bestel op tijd.