• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Love Story Socks - Brievenbus Pakket

1 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 15,49

Naar wie stuur jij een verrassing? Een onwijs lief pakketje speciaal voor hem of haar met een lief briefje voor een hartendiefje, hartjes sokken en een hartje van zeep. Schrijf je eigen kaartje en wij zorgen ervoor dat jouw tekst op de kaart gedrukt wordt. Je kunt het cadeautje anoniem verzenden!

Wat zit er in dit pakket?

-Ansichtkaart van Atelier Menheere
-Many Mornings sokken* - Love Story (Keuze maat 35 t/m 46)
-Zeep aan hanger van Mijn Stijl

Je stuurt het cadeau direct naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. De factuur sturen we niet mee.

*Mismatched sokken van Many Mornings zijn twee verschillende sokken van een hoge kwaliteit die toch een paar vormen, net zoals de Alzheimer sokken.

Maat sokken
Hoeveelheid

Many Mornings

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Dit ontzettend vrolijke merk geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.