• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Let's Celebrate - borrelpakket

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 8,99

Stuur een verrassing door de brievenbus voor je collega's, vrienden of familie en vier samen een feestje via Zoom.

Juist in deze tijd wil je je iedereen graag laten weten dat je aan ze denkt. Speciaal voor deze bijzondere tijden hebben we een reeks leuke giftboxen samengesteld.

In de borrelbox zit een een heerlijke Italiaanse rode wijn, precies genoeg voor 1 glas, een kaart Let's Celebrate - Have a good time, Duyves Borrelnootjes, een reep Tony Chocolony en een flesje flugel. Een gezellig en lekker brievenbuspakketje waar je een klein feestje mee kan vieren.

Je kunt het cadeau direct laten verzenden naar de persoon aan wie je de giftbox wilt geven. Geef tijdens het bestelproces het adres op van degene naar wie je je het pakketje wilt sturen.

Wil je dat we namens jou iets op de kaart schrijven? Zet dan je tekst in het veld -Aantekeningen en speciale verzoeken- tijdens het bestelproces.

Wil je brievenbuspakketjes versturen naar meerdere personen? Bestel dan ieder pakketje apart.

Neem voor grote orders contact met ons op voor de mogelijkheden.

NIX18

Hoeveelheid

LET OP: We verkopen geen alcohol aan klanten onder de 18 jaar. De leeftijdcheck wordt uitgevoerd bij bezorging. Indien de geadresseerde bij bezorging niet kan aantonen 18 jaar of ouder te zijn met een geldig legitimatiebewijs, wordt de gehele bestelling geretourneerd en het volledige bedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort. Indien er geen verzendkosten in rekening waren gebracht omdat de bestelling hoger was dan €35,00, worden er alsnog bezorgkosten van €6,95 in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: De kleur van het artikel kan altijd afwijken van de kleur van uw beeldscherminstellingen van uw telefoon/pc/tablet.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.